Közélet

2008.10.07. 13:58

Egymillió hétszázezer forintot nyertek

Címkék#szex#drog

Egymillió hétszázezer forintot nyert a szekszárdi Kábítószerügyi Egyeztető Fórum (KEF) működése fejlesztésére, és a drogprobléma kezelését célzó helyi stratégiája megvalósítására.

TEOL/H.É.

A szociális és munkaügyi minisztériumtól elnyert támogatásból, egyrészt a tavaly a pécsi KEF vezetésével elkészült reprezentatív felmérés eredményeinek feldolgozását végzik el – számolt be terveikről Kálóczi Andrea, a szekszárdi szervezet titkára. Az elemzést aztán a város képviselőinek egy testületi ülés, az érintett 17 szekszárdi iskola vezetőinek pedig egy KEF konferencia szekcióülése keretében mutatnák be. Ugyanakkor megbeszélnék azt is, hogyan lehetne folytatni a munkát az eredmények ismeretében. Ezen felül egy kiadványt is megjelentetnének az eredményekkel. Amennyiben belefér az összegbe, a KEF tagintézményeiből néhány dolgozót addiktológiai alapképzésen vehetnének részt, valamint egy rajz- és plakát pályázatot is terveznek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!