Közélet

2009.04.08. 17:53

Üdülési csekk: tovább nőtt a megyében a vásárlás és a felhasználás

Harminc százalékkal nőtt az üdülési csekk forgalom 2009. első negyedévében az előző évhez képest. A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány friss kimutatása szerint megállapítható hogy a cégek, vállalatok továbbra is nagy hangsúlyt fektetnek a munkavállalók pihenésének, kikapcsolódásának, rekreációjának ilyen módon történő támogatására.

TEOL/V.M.

Az év elejével bővített felhasználhatósági lehetőségek kedvezően hatottak az üdülési csekk iránti keresletre. A közel másfél millió üdülési csekk tulajdonos ma már több mint 12 ezer hazai szolgáltatónál használhatja fel a munkáltatójától kapott kedvezményes természetbeni juttatását. Tolna megyében több mint 170 elfogadóhely van, ezek közül mintegy hatvan szálláshely. Az örvendetesen növekvő üdülési csekk forgalom nem csak a munkavállalók és családjuk pihenését szolgálja. Az alapítvány pályázatai révén a hátrányos helyzetben élők is üdülési lehetőséghez jutnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!