Közélet

2009.05.24. 20:45

Király Viktor és Tóth Gabi nem okozott csalódást - fotók!

A Tolle márkanév immár nyolcadik éve hirdeti és fémjelzi a szekszárdi Tolnatej Zrt. kiváló tejtermékeit. Ezekből is kóstolót kaphattak az érdeklődők, akik vasárnap elmentek Szekszárdon a Prométheusz parkba, az ott tartott Tolle Gyermeknapra.

Szeri Árpád

Bár a szekszárdi Tolle gyermeknap természetesen a gyermekek kedvére zajlott, a kísérő szülők is jól szórakoztak a délelőttől kora estig tartó, színvonalas programokon. Nagy sikert aratott a zenét humorral vegyítő Alma együttes, majd az őket követő Ovi Rock.

Délután Béres Alexandra lépett színpadra és tartott aerobic bemutató, ezután a Bartina Néptáncegyesület csoportjai mutatkoztak be a közönségnek. Szintén a  virtuóz táncművészetből, de annak más ágából adott ízelítőt az Aerobic Szekszárd Sport Klub.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Tóth Gabi megmozgatta a fiatalokat a Tolle Gyermeknapon
[/caption]

A sztárvendégek sorát Király Viktor, valamint - zárásként - Tóth Gabi énekesek gyarapították.

A színpad környékén is számtalan program várta a gyermekeket: megállás nélkül üzemelt a játékpark, zajlottak a kézműves foglalkozások, a tűzoltók és a Vöröskereszt bemutatói. Az ügyesebbek megpróbálkoztak autók távirányításával a kiépített pályán. Aki pedig a nagy meleg miatt megszomjazott, hűsíthette magát a Tolle Tejbár ízletes italaival. A szerencsések pedig ajándékokkal térhettek haza, köszönhetően annak a tombola sorsolásnak, amit Horváth István polgármester vezényelt le.

- Minden év májusának utolsó keddje egyúttal a Tej Világnapja - mondta el Tóth Mónika, a Tolnatej Zrt. marketing vezetője. - A mostani, előrehozott ünnep gyermekek, szülők és nagyszülők számára egyszerre ad lehetőséget a felhőtlen szórakozásra és a tejtermékek fontosságának ismételt nyugtázására.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!