Közélet

2009.05.24. 11:50

Várják a szívbarát munkahelyek jelentkezését

Május 31-ig még lehet nevezni a Szívbarát Munkahely pályázatra.

F. K. É.

A gazdasági válság nyertesei azok a vállalatok lesznek, amelyek meg tudják őrizni csapatukat, akik oda tudnak figyelni munkatársaikra. A jelenlegi, problémákkal terhes időszakban még inkább felértékelődik a kollégák megőrzése, és ezáltal a teljesítmény növelése. A pozitív példákat keresi továbbra is a Szívbarát Munkahely pályázat, amelynek nevezési ideje hamarosan, május 31-én lejár. Mindazon cégeket érdemes nevezni, amelyek tesznek kollégáik egészségéért, a munkahelyi stressz csökkentéséért, támogatják a rendszeres testmozgást és az egészséges táplálkozást.

A versenybe bárki nevezheti a saját munkahelyét.  A pályázatot három kategóriában hirdették meg: kis-, közép és nagyvállalatok számára. Az idei különdíj a vállalati társadalmi szerepvállalást, a jótékonyságot állítja középpontba. Nevezni nem csak a legjobbaknak járó értékes nyeremények, hanem a megtisztelő cím miatt is érdemes. Emellett minden pályázó garantáltan ajándékba kapja A boldogság nyomában című filmet DVD-n. A Szívbarát Munkahely pályázat részletes kiírását bárki elolvashatja és letöltheti a www.szivbaratmunkahely.hu web-oldalról.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!