Közélet

2009.06.11. 13:44

Évtizedek munkáját jutalmazták

Hosszú évtizedek intézményvezetői munkáját jutalmazta idén a képviselő-testület a Gyermekeinkért díjjal azzal, hogy két nyugdíjba vonuló igazgatónak ítélte a kitüntetést.

Vida Tünde

Németh Lászlóné húsz éve vezeti a Bezerédj Általános Iskolát, ahol - mint mondta - rendkívül jó a pedagógusgárda. Véleménye szerint a díj csapatmunka eredménye. – Egy pályát talán nem is lehetne ennél szebben lezárni - fűzte hozzá.

Hartmann József harmincöt évet töltött a Pro Artis Alapfokú Művészetoktatási Intézmény élén, amelynek alapító igazgatója, s amely ez alatt a három és fél évtized alatt folyamatosan bővült, változott. Ma nemcsak irigylésre méltó környezetére büszke az igazgató, hanem arra is, hogy minden tagozat kiváló minősítésű.
A díjat Hajdú János polgármester adta át a városi pedagógusnapi ünnepségen, ahol egyéb elismeréseket is kaptak a város kiváló tanárai, tanítói.

[caption id="" align="alignleft" width="340"] Az ünnepi átadáson Fotó: Gottvald
[/caption]

Pedagógus Szolgálati Emlékérmet Radnótiné Barna Éva, Schuckert Ádám Gáborné, Magyar Mária, Telegdiné Verli Éva, Csutiné Rács Mária, Németh Lászlóné és Hartmann József vehetett át. Gyutai Attiláné Arany Diplomát, Cziczer Istvánné és Örvös Ferencné Vas Diplomát vett át a városi művelődési központban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!