Közélet

2010.07.09. 09:01

Összefognak a simontornyai mikrotérség szervezetei

A simontornyai mikrotérséghez tartozó nyugdíjasok összefogására, kapcsolatuk erősítésére megállapodást írtak alá a Tolna Megyei Nyugdíjasok Érdekszövetéségéhez tartozó nyugdíjas szervezetek vezetői.

TEOL/V.L.

Az összefogás célja  először is egymás szervezeteinek a megismerése, közös programok és kirándulások szervezése. A klubok a saját rendezvényeikre meghívják a társklubok vezetőit. Később mindezt bővíteni kívánják kulturális programokkal is.

Belecska, Kisszékely, Nagyszékely, Pincehely, Simontornya Bőrgyári, és a nagykónyi nyugdíjas klubok döntöttek úgy, hogy megosztják egymással tapasztalataikat, remélve, hogy közösen tartalmasabb, változatosabb programokat tudnak kidolgozni.

A megbeszélésen eldöntötték, hogy az első közös programot Simontornyán, szeptember elején rendezik. Főzőversenyt és különböző ügyességi vetélkedőket tartanak, egy kellemes nap eltöltésében bíznak. A mikrotérségi  összefogás vezetésével Botos Jánosnét bízták meg, aki egyben a Tolna Megyei Nyugdíjas Érdekszövetség megyei vezetőségi tagja is. A szervező munkákból minden klubvezető részt vállalt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!