Közélet

2010.08.29. 19:10

Nem süllyesztette el az eső a Bárkát - fotók!

Zöld színű esőkabátban volt kénytelen kilátogatni szombaton a tolnai holtág partjára a Tolnai Népújság tudósítója.

S. K.

Megjelenhetett volna persze piros, vagy narancsszínű viharkabátban is, a helyzet attól még nem változott volna érdemben: reménytelen, szürke, csendes őszi eső hullt szombaton, szinte egész nap Tolnán, az idén először Bárka Fesztivál néven megrendezett nyári szórakoztató program helyszínén, a tolnai Duna-parton is.

Az első pillantásra leginkább a depressziónak kedvező időjárási körülmények ellenére azonban viszonylag sokan látogattak ki a szombati programokra is: a délelőtti civil pikniknek és a gyerekműsoroknak, illetve a délutáni folklórprogramnak is kifejezetten volt keletje.
[caption id="" align="alignleft" width="334"] A színvonalas folklórprogramok is elnyerték a közönség tetszését Fotó: G. K.
[/caption]
Ugyanakkor tény: amikor egy össznépi rendezvényen az igazi művész köztudottan a fénylő Nap, akkor az őszt idéző időjárás mellett nem lehet pontosan megítélni, mekkora érdeklődés lett volna más körülmények között az egyébként kifejezetten színvonalas programokra.

A kitartóan szemerkélő, borús üzenetet is hordozó eső annyit viszont mindenképpen elért, hogy a szervezők már délután hat óra tájban bejelentették: a Kiscsillag koncert után az eredetileg tervezett Duna-parti utcabál, idén legalábbis elmarad.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!