Közélet

2010.11.15. 12:16

Érdekes kezdeményezés karácsonyra

Érdekes kezdeményezéssel élt a Tolnai Háló Közalapítvány és a tolnai családsegítő központ (cssk). Tedd szebbé a karácsonyt! című akciójukkal ajándékokat gyűjtenek helyi rászoruló gyerekeknek.

TEOL/S.K.

A különlegesség az, hogy a felajánlásokat névre szólóan lehet megtenni. Ettől azt remélik, hogy az ajándékok még nagyobb örömet okoznak majd.
Pástiné Szentendrei Mária, a cssk vezetője elmondta: valamennyi tolnai általános iskola javaslata alapján készült egy bő ötven fős lista a megfelelő tanulmányi eredményű és jó magaviseletű hátrányos helyzetű tanulókról.

Ezek a gyerekek kérdőívet töltöttek ki, amiből kiderül, mivel szeretnek foglalkozni, mi a hobbijuk. Ezen információk a diákok nevével, esetleg fényképével együtt, a szülőkkel egyeztetve, felkerülnek az alapítvány honlapjára. Az adakozni szándékozók ez alapján kiválaszthatják, hogy kinek milyen személyre szabott ajándékot tudnak adni.

Az akció ma, november 15-én indul, az információk a www.haloalapitvany.atw.hu című honlapon, a Tedd szebbé a karácsonyt link alatt tekinthetők meg. A névre szóló felajánlásokat december 15-ig lehet eljuttatni a cssk-hoz. Az ajándékokat karácsony előtt adják át.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!