Közélet

2010.11.16. 19:00

Utónászutat nyert a pár

Utónászútra mehet a Tolna Népújság és a Teol.hu internetes portál Esküvő 2010 címmel meghirdetett közös fotóversenyének győztes ifjú párja.

TEOL/H.É.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Soós István és felesége, Renáta (jobbról) Végvári Franciskától, lapunk marketing asszisztensétől vette át az Esküvő 2010 fotópályázat fődíját (Fotó: Mártonfai Dénes)
[/caption]

Soós István és felesége, Renáta 39 nevező közül, több mint 4800 szavazattal nyerte el a két éjszakás wellness hétvégét a simontornyai Fried kastélyszállóban. A Szekszárdon élő pár augusztus 28-án kelt egybe, a templomi szertartás Szedresben, az ara falujában volt, a lagzit pedig Tolnán tartották.

A nevezésre természetesen leginkább a nyeremény motiválta őket, de mint azt István elmondta, arra is kíváncsiak voltak, hogy mennyire tudják mozgósítani a rokonságot az ügy érdekében.

A rokonok, ismerősök pedig szavaztak, így igénybe vehetik a Fried Kastély Szálloda és Étterem szolgáltatásait. Vendéglátóik többek között jégbehűtött pezsgővel, gyertyafényes vacsorával várják őket. A nyeremény magában foglalja a wellness részleg teljes használatát, a romantikus páros fürdőzés lehetőségét, a kikapcsolódási lehetőségek végtelen tárházát.

A versenyben csak azok a Tolna megyei párok vehettek részt, akik 2010-ben kötöttek házasságot. Minden pár csak egy fotóval nevezhetett május 19. és szeptember 30. között, majd október elsejével kezdődött a szavazás.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!