Közélet

2010.12.15. 06:45

Megtudták, mire számíthatnak a munkaerőpiacon

A hazai foglalkoztatáspolitika aktuális kérdései címmel szerveztek fórumot a diáktársak számára a PTE Illyés Gyula főiskolai karának harmadéves szociális munkás hallgatói tegnap délután.

V. M.

Mint azt Süle Viktóriától, a program egyik szervezőjétől megtudtuk, két társával, Puskás Jankával és Széles Ritával, igyekeztek olyan előadókat keresni, akik az érintett terület minden résztvevőjét képviselik.

A meghívott vendégek - Mészáros Andrea (Kék Madár Alapítvány), Mózer Anett  (Dologidő Munkaerő Közvetítő és Szolgáltató Kft.), Papp István (Támasz Alapítvány), Szabóné Kiss Ágnes (Foglalkoztatási és Szociális Hivatal) és Tuller Tamás (Regionális Munkaügyi Központ) - tájékoztatták a diákokat a hazai munkaerőpiac jelenlegi helyzetéről. Elmondták, mire számíthatnak a fiatalok, miután lediplomáztak, és hasznos, gyakorlati tanácsot adtak számukra az álláskereséssel kapcsolatban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!