Közélet

2010.12.09. 06:34

Mintha a vadnyugaton lettek volna - fotó!

A Csámpai Lovassport Egyesület tagja is szerepeltek az OTP Lovas Világkupa rendezvényén. Ledneczki László és Polányi Máté már tavaly is ott voltak a programon és egy western show-ban szerepeltek.

TEOL/T.V.

Az idei meghívás valószínűleg ennek köszönhető, mondta Ledneczki László, hozzáfűzve, hogy bizonyára nyomott a latban a western lovasversenyeken elért eredmény is.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Polányi Máté lasszóbemutatót is tartott a rendezvényen (Fotó: Gottvald Károly)
[/caption]

A hétvégi nagyszabású eseményen a csámpai lovasok egy történelmi játékban Amerikába érkező telepeseket „alakítva” indiánokat kergettek. Polányi Máté érdekelt volt egy másik műsorszámban is: lasszóbemutatót tartott, párhuzamosan a tatai counrty táncosok produkciójával. Máté idén megnyerte a lasszó Eb-t.

A csámpai lovasok az országos bajnokságban is jól szerepeltek. Ledneczki László trail-ben második, plesure-ben harmadik lett. Lánya, a 15 éves Veronika plesure-ben második, trail-ben pedig magyar bajnok. Mindezt úgy érték el, hogy a négy fordulóból egyet kihagytak.

A csámpai Fenyves Lovastanya, ahol a szeptembertől már hivatalosan bejegyzett Csámpai Lovassport Egyesület is működik, a western lovassport bölcsője, évek óta sikeresen szerepelnek országos bajnokságokon, kupasorozatokon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!