Közélet

2010.12.30. 07:29

Nem kell félni, decemberi áron fog számlázni az E.ON

A karácsony és szilveszter közötti időszakban a hivatalok és az ügyfélszolgálati irodák már csak félgőzzel működgetnek.

TEOL/W.G.

Persze az ügyfelek se tolonganak ilyenkor, nem is lenne értelme a hosszas nyitva tartásnak. Egy kivétel biztosan van ez alól: az E.ON szekszárdi irodája, amit olvasóink közül többen is felkerestek. Egyikük, a tolnai Varga Zoltán lapunknak elmondta: telefonon már nem fogadják a gázóraállás bejelentését, ezért utazott személyesen a megyeszékhelyre.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Varga Zoltán hiába jött Szekszárdra (Fotó: M.D.)
[/caption]

Szót váltani csak a biztonsági őrrel tudott, aki azt mondta, hogy a központi számítógép leállt, jöjjön vissza január 3-án. Olvasónk azt gyanítja, hogy a januári emelt áron akarják majd kiszámlázni a fogyasztást.

Varga Ivett, az E.ON sajtóreferense megnyugtatásul elmondta: az adott hónapra vonatkozó számlát kizárólag az adott hónapban érvényes tarifa szerint készíthetik el. Túlszámlázástól nem kell tartani. December végén mindig vannak az E.ON irodáiban előre bejelentett ügyfélfogadási szünnapok, de ha valaki január 3-án megy bediktálni az óraállást, attól még elfogadják december 31-ei dátummal.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!