Közélet

2010.12.10. 04:47

Ötmillió forint növeli a tanács költségvetését

Ötmillió forintot utalt át a Paksi Atomerőmű Zrt. a Tolna Megyei Területfejlesztési Tanács számlájára néhány hónapja.

TEOL/Sz.Á.

A támogatás felhasználásával készül el - a terv szerint ez év végéig - a nyomtatott formában, illetve honlapként egyaránt rendelkezésre álló Tolna Megyei Befektetési Kalauz. Ez az informatív kiadvány mindenekelőtt az autópálya mentén található huszonegy település számára igyekszik - közvetítők révén - befektetőket szerezni és vállalkozásokat teremteni: ám az ebből származó fejlődés nemcsak egy sávra, de szélesebb területekre is kisugárzik.

Ezt az ötmillió forintot állította be költségvetésébe tegnap a Tolna Megyei Területfejlesztési Tanács, módosítva 2010-es büdzséjét. A dr. Puskás Imre elnökletével Szekszárdon ülésező testület egyúttal idei záró tanácskozását is tartotta. A résztvevők egy fontos személyi kérdésben is döntöttek: a tanács alelnökévé Várkonyi Zoltánt, a Tamási és Simontornya Többcélú Kistérségi Társulás elnökét - Nagyszékely polgármesterét - választották meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!