Közélet

2011.01.30. 20:46

A sportpályán bántak el áldozatukkal - fotók

Disznóvágást tartott a Tolnai Városi Futball Club a városi sportpályán.

S. K.

Míg József Attila annak idején másfél mázsásnak írta le a boldogságot, a Tolnai Városi Futball Club szombati disznóvágásán egy több, mint három mázsás, durok-mangalica keresztezés hangolta jókedvre a résztvevőket.

A tolnai sportpályán harmadik éve megrendezett esemény célja az összetartozás érzésének erősítése volt, gyerek, ifi és felnőtt futballisták, klubvezetők, szurkolók, támogatók, szülők között.
[caption id="" align="alignleft" width="334"] Előtérben Németh Béla és a sertés. Szorgos kezekből és szurkolókból sem volt hiány a tolnai focisták disznóvágásán Fotó: Mártonfai Dénes
[/caption]
Az idén már sátor alatt, remek hangulatban lezajlott programon rengeteg finom disznótoros étel került terítékre, az italokról nem is beszélve. Pezsgőt azonban még nem bontottak, erre talán a nyár elején kerülhet sor, ha a jelenleg is a pontvadászat élén álló Tolnai VFC megnyerné a megye I-es bajnokságot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!