Közélet

2011.01.27. 08:01

Egyetlen szék sem maradt üresen a főiskolán

Egyetlen szék sem maradt üresen a megye egyetlen felsőoktatási intézményének aulájában, olyan sok diák volt kíváncsi az Illyés Gyula Főiskolai Kar nyílt napjára.

M. Á.

A szerdai rendezvény sokban különbözött a hasonló programoktól, hiszen a jelenlévők nemcsak az intézményt magát, de a pezsgő diákéletet és a sikeres szakmai karriert befutott, végzős hallgatókat is megismerhették - mutatott rá Bendi Nikolett sajtóreferens.

A résztvevők betekinthettek a kar mindennapjaiba, és tájékoztatást kaptak az intézetekről, a HÖK-ről, az Erasmusról és a felnőttképzési lehetőségekről. A kollégiumot is érdeklődve járták végig azok, akik később itt töltenék a diákéveiket.

A leendő hallgatójelöltek nagy örömére szolgált, hogy a főiskola néhány tanulója gitárzenével kedveskedett nekik. És ha mindez nem lenne elég, az érdeklődők még egy nyereményjátékon is részt vettek, melyen értékes ajándékokat, köztük egy digitális fényképezőgépet nyerhettek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!