Közélet

2011.03.26. 10:42

Aranyérmet érdemelt a harci málnapálinka Ausztriában

Összesen öt aranyérmet nyertek az idei versenyszezonban eddig a harci Brill Pálinkaház nedűi az egyik neves hazai és a legrangosabb nemzetközi megmérettetésen.

Steinbach Zsolt

Előfordul, hogy a tavaszi szél pálinkaillatot áraszt, a tavaszi éremeső pedig gyakran aranyat ér. A harci Brill Pálinkaház esetében mindkét állítás igaz. Hiszen a közelmúltban megrendezett hazai és a nemzetközi pálinkaversenyeken is folytatódott a pálinkaház az elmúlt években megszokott brillírozása.

A harci családi vállalkozás idén nyolc-nyolc mintát küldött az Ausztriában rendezett Destillata 2011. párlatversenyre, illetve a hazai HunDeszt 2011. pálinkaversenyre.

A Destillata-n valamennyi nedűjük érmes lett, málnapálinkájuk bearanyozódott, és nagy sikert arattak különleges, medvehagymából készült párlatukkal is. Idehaza, a HunDeszt-en négy aranyérmet nyertek, a mezőnyben a legjobb arany-arányt produkálva. Két pálinkájuk pedig a champion díjat is kiérdemelte.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!