Közélet

2011.03.18. 12:32

Most nem a matek számított

Ki, mit tud-ot rendezett a Petőfi gimnázium a művelődési házban.

S. K.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Neubauer Antal klarinéton játszott a bonyhádi Petőfi gimnázium csütörtöki ki mit tudján. Fotó: Kiss Albert
[/caption]

Egy jó hírű iskolában sem mindig csak a diákok matek, fizika, vagy éppen kémia tudása számít. A Bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium tanulói tegnap elsősorban zenei és tánc-tehetségüket csillogtathatták, mivel a délután az iskolai ki mit tud jegyében zajlott, a helyi művelődési központban.

Mint azt Lenczné Vrbovszki Judit igazgató-helyettes elmondta, mintegy nyolcvan gimnazista érezte úgy, hogy az iskolapad mellett színpadon is megállja a helyét.

Tizenhárom produkcióval neveztek a kulturális seregszemlére, több kategóriában, úgy, mint hangszeres zene, ének, tánc, zenés produkció, továbbá a diákújságírók is bemutatkoztak.

A produkciókat a közönség is értékelte, a szakmai zsűri mellett, amelynek tagjai Nyitrai Menyhért, dr. Hegedűs Éva, Énekes Andrea, Lőrinczi Éva, valamint Lenczné Vrbovszki Judit voltak. Az ünnepélyes eredményhirdetés hétfőn lesz. A zsűri által legjobbnak ítélt előadásokat bemutathatják a pécsi Hajnóczy kollégium áprilisban rendezendő tehetség napján is.
<extray

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!