Közélet

2011.05.11. 18:02

Már nem sokáig kell koromsötétben botorkálniuk

Címkék#Szekszárd

Kéri József szekszárdi olvasónk fordult lapunkhoz panaszával, miszerint a Béri Balogh Ádám utca nyugati oldalán a kórháztól a temetőig tartó részen novembertől nincs közvilágítás, este-éjszaka koromsötét van.

TEOL/V.M.

Mintegy 120 család lakik ezen a részen. A panaszt továbbítottuk az E.ON sajtóosztályának. Varga Ivett, a cég kommunikációs munkatársa az alábbi választ küldte az olvasói észrevételre:

– Sajnos valóban elhúzódó javításról van szó, a többszöri javítások ellenére a meghibásodás egyes szakaszokon ismételten visszatért. Munkatársaink e héten folyamatosan dolgoznak a helyszínen a hiba végleges elhárításán. A problémát többszörös földkábel hiba okozza, négy különböző ponton tártak fel meghibásodást munkatársaink. Jelenleg ezek javítása zajlik. Az épületek háta mögötti szakasz elkészült, a parkoló és a főút felőli rész javítása várhatóan a napokban fejeződik be. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!