Közélet

2011.07.15. 11:55

A TEOL konyhája: Cappuccino szelet

Címkék#receptek

A receptet Bódisné Sebestyén Györgyi szekszárdi olvasónk küldte.

TEOL

Hozzávalók: Tészta: 6 tojás szétválasztva, 6 kanál cukor, 6 kanál liszt, 1 sütőpor, fél dl étolaj, 1 kanál kakaópor. Krém: 25 dkg Ráma margarin, 25 dkg porcukor, 6 dl tej, 2 csomag Dr. Oetker tejszín ízű pudingpor, 1 kanál kakaópor, 1 kanál őrölt kávé. A tetejére: csokimáz.

Elkészítés: Kakaós piskótát sütünk, és ha kihűlt, kettévágjuk. A margarint a porcukorral habosra keverjük. A tejet a 2 csomag pudingporral felfőzzük és kihűtjük, majd a margarinnal összekeverjük. A kész krémet kettévesszük.

Az egyik felét rákenjük a piskótára, a másik felébe 1 kanál kakaóport és 1 kanál őrölt kávét keverünk. Rákenjük a tejszínes krémre. Rátesszük a másik piskótalapot és csokimázzal bevonjuk.

Várjuk olvasóink receptjeit, amelyek közül a legjobb sütemény leírások megjelennek év végi kiadványunkban. A Süteményeskönyvben közreadott receptek beküldői értékes ajándékokat nyerhetnek.

Cím: Tolnai Népújság, 7100 Szekszárd, Liszt F. tér 3.
A pályázók tudomásul veszik, hogy az általuk beküldött receptet a kiadó az elkövetkezendő időben bármelyik termékében megjelentetheti.

TEOL -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!