2011.07.26. 12:55
A TEOL konyhája: Köménymagos sertéscomb
A receptet Sándor Pálné szekszárdi olvasónk küldte.
Hozzávalók: 1 kg sertéscomb, só, bors, 1 kanál köménymag, 2 kanál zsír, fél pohár víz, fél pohár ecet.
Elkészítés: A sertéscombot megmossuk, enyhén besózzuk, borsozzuk, behintjük 1 kanál köménymaggal és fél órán át állni hagyjuk. Utána lábosba tesszük, 2 kanál zsírt kenünk a tetejére, fél pohár vizet és fél pohár ecetet öntünk alá. Lefedve pároljuk, ha puha, zsírjára sütjük. Párolt káposztával tálaljuk.
Várjuk olvasóink receptjeit, amelyek közül a legjobb sütemény leírások megjelennek év végi kiadványunkban. A Süteményeskönyvben közreadott receptek beküldői értékes ajándékokat nyerhetnek.
Cím: Tolnai Népújság, 7100 Szekszárd, Liszt F. tér 3.
A pályázók tudomásul veszik, hogy az általuk beküldött receptet a kiadó az elkövetkezendő időben bármelyik termékében megjelentetheti.