Közélet

2011.07.19. 12:58

A TEOL konyhája: Milánói szelet

A receptet Sándor Pálné szekszárdi olvasónk küldte.

TEOL

Hozzávalók: 50 dkg sertéshús, 2 evőkanál olaj, 1 fej reszelt hagyma, törött bors, 1 kávéskanál liszt, 1 dl tejföl, só.
Elkészítés: A kiklopfolt hússzeleteket a hagymával együtt fedő alatt megpároljuk. Kevés vizet öntünk rá, megpároljuk, sózzuk, borsozzuk. A levét tálalás előtt a lisztezett tejföllel besűrítjük, és tálaláskor meghintjük reszelt sajttal. Spagetti tészta illik hozzá.

Várjuk olvasóink receptjeit, amelyek közül a legjobb sütemény leírások megjelennek év végi kiadványunkban. A Süteményeskönyvben közreadott receptek beküldői értékes ajándékokat nyerhetnek.
Cím: Tolnai Népújság, 7100 Szekszárd, Liszt F. tér 3.
A pályázók tudomásul veszik, hogy az általuk beküldött receptet a kiadó az elkövetkezendő időben bármelyik termékében megjelentetheti.

Címkék#receptek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!