Közélet

2011.07.29. 17:51

Három napon át pezseg a fürdőhely

Megnyílt az I ♥ SÖR - BEER on the beach PARTY Szálkán.

Sz. Á.

Mésszel megrajzolt mezsgyejelek kerültek pénteken a szálkai strand területére, hiszen a szervezőknek afféle sportpályát kellett kialakítaniuk.
Nem is akármilyet, miután az amerikai futball pécsi és szekszárdi kiválóságai tartottak látványos bemutatót a közönségnek.
[caption id="" align="alignleft" width="334"] Őcsényi és szekszárdi fiatalok érkeznek a szálkai strandra Fotó: Mártonfai Dénes
[/caption]
Méghozzá abból az alkalomból, hogy a közkedvelt pihenőhelyen, a tó partján megnyílt az  I ♥ SÖR - BEER on the beach PARTY. A három napos, sörös programokkal vegyített fesztiválon a közönséget többek között zene, tánc és sportjáték szórakoztatja.

A vízpart mellett könnyűzenei együttesek mutatkoznak be, sörivó versenyek zajlanak, de lesz strandröplabda, mini foci, iszapbirkózás, hastánc bemutató és vizes póló verseny is. A szünetekben pedig fürdés, csónakázás, kajakozás várja a fiatalokat és idősebbeket egyaránt.

Pénteken, a délelőtti óráktól már javában érkeztek a hátizsákos-sporttáskás látogatók, de nemcsak a megyéből, hanem az ország más vidékeiről is: a fővárosból hatvan tagú csapat utazott Szálkára, újabb színt adva a rendezvény amúgy is látványos kavalkádjához.

A kezdő napon az esti óráktól koncert sorozat is hozzájárul a hangulat forrósításához. Szombattól teljes gőzerővel zajlik a party, ami egészen vasárnap hajnalig tart.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!