Közélet

2011.08.26. 12:50

Októberben lehet pályázni

Kuti Imréné, a Duna Összeköt Egyesület elnöke arról tájékoztatott, hogy szeptember 30. és október 31. között ismét lehetőség lesz LEADER pályázati kérelmek benyújtására tíz témakörben.

TEOL/M.K.

A kis értékű kategóriába tartozik a „Civil szervezetek fejlesztése működési céljaik megvalósítása érdekében”, és a „Helyi vállalkozások erősítése, a helyi szolgáltatások fejlesztése érdekében” című pályázat.

További lehetőségek: A lakosság életminőségének javítását célzó programok támogatása; művészeti, néprajzi, egyházi és helytörténeti értékek felújítása, restaurálása; Közösségi színterek fejlesztése; Helyi termék előállításának, feldolgozásának, valamint piacra jutásának támogatása; Helyi igényeknek megfelelő képzés, oktatás támogatása, A térségi termékek marketing eszközeinek, értékesítési csatornájának kifejlesztése , Öko-Fecskeházak kialakítása, Ökofarm létrehozása.

Feltétele a pályázatnak az előzetesen kitöltött, és jóváhagyott adatlap. Ezt a kis értékűeknél szeptember 5-ig, a többieknél szeptember 29-ig kell benyújtani. Témakörtől függően vállalkozások, őstermelők, adószámmal rendelkező önálló tevékenységet végző magánszemélyek, nonprofit  szervezetek, egyházak és önkormányzatok nyújthatnak be támogatási kérelmet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!