Közélet

2011.08.07. 20:47

Ön hisz a horoszkópjában?

Ezt ígérik mára Önnek a csillagok!

TEOL

OROSZLÁN (VII. 23—VIII. 23.). Merészsége és tárgyilagossága most sem hagyja cserben. Lovagolja meg a kínálkozó lehetőséget a munkahelyén, mert ma több jövedelmet szerezhet a megszokottnál.

SZŰZ (VIII. 24—IX. 23.). Hirtelen úgy érzi, környezet-, vagy helyváltoztatásra van szüksége. Lehet, hogy messzire akar menni, de lehet, hogy csak lakást akar cserélni.

MÉRLEG (IX. 24—X. 23.). Ma semmi sem sikerül, mégis derűsen viseli a megpróbáltatásokat. Optimizmusa átsegíti a hivatali kellemetlenségeken.

SKORPIÓ (X. 24—XI. 22.). Gyermeke szeretné, ha több időt és figyelmet szentelne rá. Ne feledje, hogy ön a felnőtt, akinek segíteni kell a fiatalokat.

NYILAS (XI. 23—XII. 21.). Ezen a héten szerencséje lesz , ha kitartóan követi azt az utat, amelyet céljai eléréséhez a legjobbnak gondolt. Új munkahely és remélhetőleg több pénz van kilátásban.

BAK (XII. 22—I. 20.). Valaki felkelti érdeklődését, remekül elbeszélgetnek, pedig korábban azt hitte az illetőről, hogy nyers modorú. Szerencsés időszaka következik.

VÍZÖNTŐ (I. 21—II. 20.). Ez a hét felettébb izgalmas, tervekkel és álmokkal teli, melyek nagy részét meg is tudja valósítani.
A jövőben már csak a sikert kell elkönyvelni.

HALAK (II. 21—III. 20.). Pénz érkezhet, amire korábban nem is számított. Fizessen ki minden számlát, és a maradékból még szórakozhat. Ajándékozza meg azt az illetőt, aki szinte csodát tett önnel.

KOS (III. 21—IV. 20.). Ez a hét megfelelő egy rövidebb út megtételére, vagy a pénzügyek intézésére. Kövesse ösztöneit, és bármihez fog, most biztos a siker. Este szerelem várja.

BIKA (IV. 21—V. 20.). Ne viselkedjen túl önzően, értékrendjét helyezze előtérbe! Ellenkező esetben értékes barátját veszítheti el. Luxuscikkekre most ne költsön.

IKREK (V. 21—VI. 21.). Végezze élvezettel munkáját. Legyen barátságos a környezetében élő emberekkel, és biztos, hogy viszonozni fogják kedvességét. Vásároljon új könyveket, remekül fog szórakozni.

RÁK (VI. 22—VII. 22.). Élvezi a pihenést, a csöndes relaxációt, elege van a nyüzsgésből. Élvezi ki azt, hogy előre gondolkozik, és erejét megfeszítve dolgozott.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!