Közélet

2011.08.25. 14:41

Szakmai nap futballmeccsel megspékelve

A támadójáték megszervezéséről Kis Károly, az NB I-es csapat vezetőedzője, a védőjáték megszervezéséről pedig Gracza Tibor, az NB I-es U18-as csapat edzője tartott előadást Pakson, a hagyományos szakmai napon.

R. G.

Évek óta megszokott, hogy egy teljes napot a szakmára szánnak a paksi futballklub felnőtt- illetve korosztályos csapatainál dolgozó szakemberek, így volt ez szerdán is.


Máté Csaba az akadémiai képzés előnyeiről, illetőleg hátrányairól beszélt, Péter Norbert a mozgáskoordinációról tartott előadást, Lengyel Ferenc, az NB II-be frissen feljutott PFC II edzője pedig gyakorlatban vezényelte le a védőjáték megszervezését.

A szakmai napot ezúttal is egy futballmeccs zárta: a Paksi FC edzői, vezetői alkotta csapat a megyei I. osztályban szereplő Szedres együttesével mérte össte tudását. Az összecsapást a „hazaiak” nyerték 4–2-re, a gólokat Lengyel Ferenc (2), Máté Csaba és Osztarmájer Gábor, illetve Vörös Gábor és Bíró Adrián szerezték.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!