Közélet

2011.08.21. 19:39

Tíz vezetőt nevezett ki a kormánymegbízott

A Tolna megyei kormányhivatalhoz 14 szakigazgatási szerv tartozik. Ezek élén eddig megbízott vezetők álltak. Most tíz vezető végleges, határozatlan időre szóló kinevezést kapott Tóth Ferenc kormánymegbízottól.

TEOL/W.G.

A következők vehették át pénteken kinevezési okmányukat: Jantnerné dr. Oszvald Ágnes (szociális és gyámhivatal), dr. Németh Lídia (népegészségügyi szakigazgatási szerv), Weberné dr. Erős Anikó (munkavédelmi és munkaügyi szakigazgatási szerv), Koppánné dr. Kertész Margit (földhivatal), dr. Bíró Gyula (igazságügyi szolgálat), Foltin Gyula (fogyasztóvédelmi felügyelőség), Keresztes László (nyugdíjbiztosítási igazgatóság), dr. Vörös Géza (növény- és talajvédelmi igazgatóság), Baumann Péter (közlekedési felügyelőség), Mándity Zoltán (építésügyi hivatal).

A közigazgatás átszervezése, korszerűsítése folytatódik. További négy szakigazgatási szerv első emberének kinevezése még folyamatban van. Ezek: a munkaügyi központ, az élelmiszerlánc-biztonsági és állategészségügyi igazgatóság, az egészségbiztosítási pénztár és a fölművelésügyi igazgatóság. Van, ahol már megvan a pozíció várományosa, van, ahol még nem dőlt el, hogy ki lesz a tisztség betöltésére legalkalmasabb személy.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!