Közélet

2011.09.16. 17:26

A TEOL konyhája: Diós kifli

A receptet Sándor Pálné szekszárdi olvasónk küldte.

TEOL

Hozzávalók: 28 dkg liszt, 14 dkg darált dió, 21 dkg vaj vagy margarin, 7 dkg porcukor.
Elkészítés: A lisztet a darált dióval, a vajjal vagy margarinnal, a porcukorral összegyúrjuk, és kifli formákat készítünk belőle. Meleg sütőben kisütjük. A tepsit a kőhöz kell ütögetni, hogy a kiflik ne törjenek el. Majd vaníliás cukorban megforgatjuk őket.

Várjuk olvasóink receptjeit, amelyek közül a legjobb sütemény leírások megjelennek év végi kiadványunkban. A Süteményeskönyvben közreadott receptek beküldői értékes ajándékokat nyerhetnek.
Cím: Tolnai Népújság, 7100 Szekszárd, Liszt F. tér 3.
A pályázók tudomásul veszik, hogy az általuk beküldött receptet a kiadó az elkövetkezendő időben bármelyik termékében megjelentetheti.

Címkék#receptek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!