Közélet

2011.09.07. 16:55

A TEOL konyhája: Kolbászos burgonya

A receptet Sándor Pálné szekszárdi olvasónk küldte.

TEOL

Hozzávalók: 1 kg burgonya, kolbász, 2 tojás, 1 pohár tej, 1 kanál zsír, só.
Elkészítés: A burgonyát meghámozzuk, karikára vágjuk, és beletesszük egy zsírral kikent lábasba vagy jénai tálba. Elegyengetjük, beborítjuk karikára vágott kolbásszal. Utána felverünk 2 tojást, összekeverjük a pohár tejjel, 1 kanál zsírral, kevés sóval, ráöntjük az ételre, majd forró sütőbe tesszük.

Várjuk olvasóink receptjeit, amelyek közül a legjobb sütemény leírások megjelennek év végi kiadványunkban. A Süteményeskönyvben közreadott receptek beküldői értékes ajándékokat nyerhetnek.

Cím: Tolnai Népújság, 7100 Szekszárd, Liszt F. tér 3.
A pályázók tudomásul veszik, hogy az általuk beküldött receptet a kiadó az elkövetkezendő időben bármelyik termékében megjelentetheti.

Címkék#receptek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!