2011.09.07. 16:55
A TEOL konyhája: Kolbászos burgonya
A receptet Sándor Pálné szekszárdi olvasónk küldte.
Hozzávalók: 1 kg burgonya, kolbász, 2 tojás, 1 pohár tej, 1 kanál zsír, só.
Elkészítés: A burgonyát meghámozzuk, karikára vágjuk, és beletesszük egy zsírral kikent lábasba vagy jénai tálba. Elegyengetjük, beborítjuk karikára vágott kolbásszal. Utána felverünk 2 tojást, összekeverjük a pohár tejjel, 1 kanál zsírral, kevés sóval, ráöntjük az ételre, majd forró sütőbe tesszük.
Várjuk olvasóink receptjeit, amelyek közül a legjobb sütemény leírások megjelennek év végi kiadványunkban. A Süteményeskönyvben közreadott receptek beküldői értékes ajándékokat nyerhetnek.
Cím: Tolnai Népújság, 7100 Szekszárd, Liszt F. tér 3.
A pályázók tudomásul veszik, hogy az általuk beküldött receptet a kiadó az elkövetkezendő időben bármelyik termékében megjelentetheti.