Közélet

2011.09.30. 05:11

Hamuban sült pogácsa is lesz

Címkék#Szekszárd

Mondj egy mesét! címmel hirdet mesemondó és felolvasónapot A Pécsi Tudományegyetem Illyés Gyula Kar Irodalomtudományi és Nyelvészeti Intézete.

I. I.

Október 4-én, kedden reggel 9 és délután négy óra között az Illyés Gyula Kar Aula Kávézójában várják azokat a mesekedvelő általános- és középiskolásokat, pedagógusokat, egyetemi hallgatókat, oktatókat, dolgozókat, kisgyermekes családokat, vagy akár éppen ráérő járó-kelőket, akik szívesen mesélnek, vagy olvasnak fel egy-egy mesét a népmese napja alkalmából. S az előadók mellett persze azokat is, akik az elhangzó meséket szívesen fogadnák, hallgatnák.

Az érdekesnek ígérkező felolvasásra előzetesen péntekig Göttlinger Noémi intézeti titkárnőnél lehet jelentkezni a 211. irodában, vagy e-mailben: [email protected].

Ráadásként - aki nem hiszi, járjon utána - a vendégeket az Irodalomtudományi és Nyelvészeti Intézet hamuban sült pogácsával várja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!