Közélet

2011.10.21. 15:22

A TEOL konyhája: Csokoládés nápolyi

Címkék#receptek

A receptet Sárdiné Iker Anna medinai olvasónk küldte.

TEOL

Hozzávalók: 1 Ráma margarin, 2 tojás, 20 dkg porcukor, 4 dkg kakaópor, 1 csomag csokoládés pudingpor, 20 dkg csokoládés nápolyi, 10 dkg dió, 1 csomag mazsola.

Elkészítés: Gőz felett felolvasztjuk a margarint. Hozzáadjuk a tojást, a kakaóport, a pudingport, a cukrot, majd mindezt 10 percig főzzük a gőz felett. Végül hozzáadjuk az összetört nápolyit, a mazsolát, a diót. Őzgerincformába vizezett celofánt teszünk, beleöntjük a nápolyit, egyenletesen elosszuk. Hűtőbe tesszük. Ha jól kihűlt, lehet szeletelni.

Várjuk olvasóink receptjeit, amelyek közül a legjobb sütemény leírások megjelennek év végi kiadványunkban. A Süteményeskönyvben közreadott receptek beküldői értékes ajándékokat nyerhetnek.

Cím: Tolnai Népújság, 7100 Szekszárd, Liszt F. tér 3.
A pályázók tudomásul veszik, hogy az általuk beküldött receptet a kiadó az elkövetkezendő időben bármelyik termékében megjelentetheti.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!