Közélet

2011.10.03. 13:23

A TEOL konyhája: Kálaszirom

Címkék#receptek

A receptet Tóthné Szakács Krisztina bölcskei olvasónk küldte.

TEOL

Hozzávalók: 7 tojás, 7 evőkanál cukor, 7 evőkanál liszt, 4 dl tej, 1 csomag puncs pudingpor.
Elkészítés: A hozzávalókat összekeverjük, kikent tepsibe kis halmokat teszünk. A kis kerek korongok egyik felét még melegen összenyomjuk. A pudingot megfőzzük, a sziromba töltjük, közepébe 1 szem meggyet rakunk. Nagyon dekoratív sütemény, a gyerekek nagy kedvence.

Várjuk olvasóink receptjeit, amelyek közül a legjobb sütemény leírások megjelennek év végi kiadványunkban. A Süteményeskönyvben közreadott receptek beküldői értékes ajándékokat nyerhetnek.
Cím: Tolnai Népújság, 7100 Szekszárd, Liszt F. tér 3.
A pályázók tudomásul veszik, hogy az általuk beküldött receptet a kiadó az elkövetkezendő időben bármelyik termékében megjelentetheti.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!