Közélet

2011.10.28. 19:04

Rémisztő alakok közül is kitűnt a fejnélküli lovas - fotók!

– Tűzmanóhoz hasonlóan feltupírozott, vagy éppen babarózsaszín göndör fürtök – a szekszárdi Garay János Általános Iskola és AMI halloween partyjának talán legextrémebb frizurái eképpen festettek, hozzájuk természetesen némi arcfestés is társult.

TEOL/H.É.

Fotó:

Az ifjak a záró buli során úgy tűnt nagyon jól érezték magukat, minden bizonnyal nem kis szerepe volt ebben annak, hogy a délutáni programok megalapozták a hangulatot. Az intézményben régi hagyomány az angolszász ünnep megülése. Keserű Krisztina főszervező elmondta, eleinte az angol nyelvet tanuló diákok számára rendezték meg a programot angol nyelven.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] A Halloween elképzelhetetlen jelmez nélkül, ehhez természetesen tartották magukat a résztvevő ifjak (Fotó: Kiss Albert)
[/caption]

Aztán a német nyelvet elsajátító ifjak is akkora érdeklődést mutattak, hogy bevonták őket, és magyar nyelvre váltottak. Idén a délután folyamán először az otthon készített faragott töklámpások mérettek meg, és egészen elképesztő művek is születtek.

A lámpások után a jelmezek „kerültek mérlegre”, amelyek között hasonlóképpen érdekes, és rémisztő „alkotások” voltak fellelhetőek, talán elég erről annyi, hogy a nyertes a fejnélküli lovas lett. Végül egy ügyességi vetélkedőt követően partyba torkollott a remek hangulat.

A nagyobb diákok buliját követően az ifjabb korosztályok képviselőinek, óvodásoknak is halloween partyt tartottak a Kids Club nyelviskola és az iskola szervezésében. Az érdeklődő apróságok, szüleikkel együtt játékos, kézműves foglalkozáson ismerkedhettek meg az angolszász szokásokkal, és az iskolával is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!