Közélet

2012.05.29. 12:22

Falunapok: ezt megint jól kifogták

A huszonhét versenyző több, mint hatvan kiló halat fogott a szombat reggeli horgászversenyen Bogyiszlón.

S. K.

De mások is úgymond jól kifogták, akik a bogyiszlói Orbán napi Falunapokat választották péntek-szombati kikapcsolódásként. Az immár 16. rendezvény – az önkormányzat által elnyert Leader-pályázat támogatásával – ezúttal is kifejezetten színes, változatos programot kínált a szép számú résztvevőnek.

Pénteken délután helyi alkotók – Kiss Lajos, Kiss József, Nemes András, Jillingné Németh Júlia és Király Gézáné – alkotásaiból nyílt kiállítás.
[caption id="" align="alignleft" width="334"] Rák Tibor a versenyen fogott halat süti Fotó: G. K.
[/caption]
Borverseny is zajlott, amelyet Tóth István nyert meg. Délután Lozsányi Tamás és Francsics Ildikó adott koncertet a református templomban, este Tóbi Szabina sztárpalánta lépett fel, majd Kiss Lajos és bandája húzta a holtág parti bálon a talpalávalót.

Szombaton rendezték a horgászversenyt, amit Szűcs Boldizsárt nyert. Ekkor zajlott a II. bogyiszlói veterán motoros találkozó is. Volt főzőverseny, amit Virág János nyert. Délután helyi és környékbeli művészeti csoportok szórakoztatták a közönséget, este pedig a sztárvendég, az Irigy Hónaljmirigy, hatalmas sikert aratva. A falunapokat tábortűz és az M6 zenekar bálja zárta. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!