Közélet

2012.07.04. 17:03

Világbajnoki aranyakkal tért haza a Csillagshow

Két világbajnoki aranyat szereztek a Csillagshow Táncegyüttes tagjai Veszprémben, ahol másodízben rendezték meg a Modern Táncsport Világbajnokságot június 28. és július 1. között.

TEOL/Vida T.

– A négynapos rendezvényen nemzetközileg elismert szakmai zsűri rangsorolta a produkciókat. Egy-egy napon több mint 300 fellépőt láthatott a színpadon a közönség, a versenyeken délelőtt a gyermekek, délután a junior és felnőtt kategóriában indulók mérettettek meg – tájékoztatott dr. Czárné Nagy Ildikó, a Csillagshow Táncegyüttes művészeti vezetője.

Beszámolt róla, hogy Karsai Gréta és Papp Veronika Street Dance Revue Duo Youth kategóriában, Bach Balázs hip hop kategóriában nyerte el a világbajnoki aranyérmet. Négy bronzéremmel és három negyedik helyezéssel is gazdagították eddigi eredményeiket a Csillagshow táncosai.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] A sikercsapat. Középen a művészeti vezető, dr. Czárné Nagy Ildikó (Fotó: TN)
[/caption]

Bronzérmet szerzett párosban Papp Veronika Karsai Grétával illetve Kókai Flórával is az oldalán. Szintén duóban Szakály Fanni és Blága Csilla, csoportban pedig ugyanők Kókai Flórával kiegészülve.

A 2001-ben létrehozott együttes már több nemzetközi versenyen sikerrel szerepelt, köztük a tavalyi veszprémi világbajnokságon is, amelyen szintén két arany, valamint egy bronzérem volt a mérleg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!