Közélet

2013.01.08. 14:31

A TEOL konyhája: Csirkebecsinált

Címkék#receptek

A receptet Sándor Pálné szekszárdi olvasónk küldte.

TEOL

Hozzávalók: 1 zacskó tejszínes-gombás fix, ételízesítő, 1 db. erőleveskocka, 1 kg csirkehús, 10 dkg zöldborsó, 2 dl tejszín, mustár, citrom.
Elkészítés: A csirkét kisebb darabokra vágjuk és 4 dl erőleveskockával ízesített vízben megfőzzük. Aztán belekeverjük a tejszínes-gombás fixet, és folyamatos kavarás mellett besűrítjük, tejszínnel dúsítjuk. Belefőzzük a zöldborsót, kevés mustárt, citromlevet adunk hozzá, és ha még szükséges csipetnyi ételízesítővel gazdagítjuk.

Továbbra is várjuk olvasóink receptjeit!
Cím: Szekszárd, Liszt Ferenc tér 3.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!