Közélet

2013.09.18. 09:18

Kivonult a Fidesz-frakció

Döntés nélkül ért véget a képviselő-testület legutóbbi ülése, ugyanis még az első napirendi pont megszavaztatása előtt kivonult a teremből a Fidesz-frakció.

TEOL/H.E.

Nagy Roland, a helyi képviselőcsoport vezetője elmondta, hogy azért hagyta el előbb négy képviselő, majd a többiek is az üléstermet, mert tűrhetetlennek találták, ahogy Szabó Loránd polgármester egyik képviselőtársukat, dr. Janek Attilát sértegette.

A polgármester úgy ítéli meg, hogy a jobboldali frakció a rágalmazás határát súroló kijelentéseket mondatott ki a képviselővel, és ő erre reagált, saját bevallása szerint sem visszafogottan. Mind e mellett azt mondja: fontos döntések meghozatalát kellett így elhalasztani.

Nagy Roland arra a felvetésre, hogy dr. Janek Attila szájába adták volna a szavakat, elmondta, hogy ez valótlan állítás. Társuk élt képviselői jogával és kötelezettségével, ezért kérdezett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!