Közélet

2014.03.20. 10:50

Az eddigieknél több pénz juthat fejlesztésekre

A város gazdálkodásáról, a fejlesztésekről beszélt szerdán a Művészetek Házában tartott lakossági fórumon Horváth István polgármester.

H. E.

– Sűrű és eredményes éven vagyunk túl – mondta Horváth István polgármester szerdán a Művészetek Házában tartott lakossági fórumon, ahol 2013. gazdálkodását összegezte, a megyeszékhely jelenleg futó beruházásairól és az idei fejlesztésekről beszélt. A befejezett munkák közül kiemelte a járda és útburkolat javításokat, a csapadékvíz-elvezető árkok rendbetételét és több intézmény felújítását, amelyeknél fontos szempont volt a hosszú távú gazdaságosság megteremtése. A megyeszékhely egyik legjelentősebb beruházásaként befejeződött a Béla király tér rekonstrukciója és az Agóra program, melynek részeként megújult a Babits Mihály Kulturális Központ és a Művészetek Háza. A közelmúltban pedig átadták a megyei kórház új, korszerű blokkját.

A következő időszakkal kapcsolatban Horváth István azt hangsúlyozta, hogy az eddigieknél is nagyobb összeget költhet el a város fejlesztésekre.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!