Közélet

2014.04.01. 17:29

Folyamatos a felújítás a közúthálózaton

Címkék#utak

Kedvezett az időjárás, így összesen 18,6 kilométer hosszú szakaszt tudtak rendbehozni.

V. M.

Az európai uniós és hazai forrásokból megvalósuló program a megyében összesen 18,6 kilométer hosszú útszakasz rekonstrukcióját tette lehetővé mintegy 1,2 milliárd forint értékben. Már 2013-ban profiljavítást hajtottak végre a bogyiszlói bekötőúton, valamint megújulhatott Decsen a vasútállomáshoz vezető út. Mint azt Pécsi Norbert Sándortól, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályvezetőjétől megtudtuk, az idei kedvező időjárás lehetővé tette a folyamatos felújítási munkát.

A közelmúltban adták át a miszlai bekötőút közel 1,5 kilométeres szakaszát, elkészült a burkolat felújítása a Paks-Cece összekötő úton, valamint a regölyi vasútállomáshoz vezető úton. Befejezés előtt áll a Dombóvár-Alsó vasútállomáshoz vezető út rekonstrukciója, burkolaterősítés készül a 6-os főúton a Szekszárd-Bonyhád-megyehatár útvonal három szakaszán, valamint felújítási munkák zajlanak a 65-ös főúton Zomba és Kéty térségében. Emellett profiljavítás készül a Bonyhád-Tevel-Murga összekötő út bonyhádi átkelési szakaszán, míg Bátán a rézsűcsúszást állítják helyre és támfalat építenek a kivitelező szakemberei.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!