Közélet

2014.09.23. 23:26

A gyerekek és idősek biztonságáért

Megérkezett a Magyar Autóklub országjáró kamionja interaktív oktatás, ügyességi és vezetéstechnikai játékokkal.

I. I.

Fotó:

A kamion szombaton este hatig várja közlekedésbiztonsági és oktatási programmal elsősorban az iskolásokat és az időseket a szekszárdi Tesco parkolóban. A keddi megnyitó előtt már reggeltől szekszárdi iskolások vettek részt a biztonságos – főként gyalogos és kerékpáros – közlekedés alapjaival megismertető interaktív oktatáson. A megnyitón többek mellett részt vett dr. Kovács Zoltán, a Tolna Megyei Baleset-megelőzési Bizottság elnöke, Gulyás Katalin, a Vöröskereszt megyei igazgatója és Baumann Péter, a megyei közlekedési felügyelet igazgatója.

Timkó Attila projekt menedzser elmondta, szombatig naponta reggel nyolctól délután kettőig az iskolákból szervezetten érkező gyerekek vesznek részt a programban, utána este hatig teljesen nyitott a rendezvény. Pénteken délután a Vöröskereszt tart bemutatót, szombaton pedig közlekedés-biztonsági napot tartanak a megyei rendőr-főkapitánysággal közösen.
A megnyitó után a gyerekek egyebek mellett kerékpáros ügyességi pályán gyakorolhattak. Az idősek számára külön elméleti és gyakorlati programot állítottak össze.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Felnőttek és gyerekek a közlekedési program megnyitóján
[/caption]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!