Közélet

2014.09.13. 11:54

Szelfizz a Gemenci erdőben és nyerj!

Egy „önfotót” kell készíteni a Gemenci erdőben, az erdei vasúton, vadmegfigyelőnél, felülről, oldalról, tükörből, mosolyogva, grimaszolva, kézen állva – egyszóval minél kreatívabb módon.

TEOL

Erdő és turista kapcsolatára kíváncsi a gemenci erdőgazdaság. Azt kell egy kreatív fotóval megmutatni, hogy mit csinálnak a kirándulók Gemencen. A versenyen bármely természetes személy részt vehet egy, a Gemenci erdőben készített fotóval, amelyen önmaga szerepel esetleg családja, barátai társaságában. A pályamű készülhet digitális fényképezővel vagy okostelefonnal.

Minden pályázó egy pályaművel vehet részt a megmérettetésen, amely lehet egyedi kép vagy maximum 3 képből álló fotósorozat. Beküldési határidő: 2014. szeptember 19., 22:00 óra, a [email protected] e-mail címre. Nyerni lehet például gemenci kalandhétvégét vagy felfedezőnapot 4-4 fő részére, ajándékcsomagot, szállást vadászházában. Részletes infó: http://www.gemenczrt.hu/index.php?apps=news&news=362

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!