Közélet

2014.09.05. 11:02

Tovább gazdagodott Simontornya belvárosa

Címkék#Simontornya

Korszerű, versenyzésre is alkalmas az új tekepálya, de főként a nagyközönség, a kikapcsolódni, feltöltődni vágyók szolgálatára szánják.

Venter Marianna

A Petőfi utca 6. szám alatti félig kész épületet a helyi Simotrade Kft., vásárolta meg, és egy sikeres pályázat segítségével valósította meg a beruházást, tovább folytatva ezzel a városközpont szépítését, korszerűsítését. A szabadidő központban kétállásos tekepálya várja a vendégeket. A korszerű létesítmény versenyek rendezésére is alkalmas, de főként a nagyközönség, a kikapcsolódni, feltöltődni vágyók szolgálatára áll. Gondoltak az asztalitenisz kedvelőire is, nekik külön terem áll rendelkezésre kedvenc sportjuk gyakorlására. A komplexumban a fentiek mellett szolárium és infraszauna, valamint büfé áll a látogatók rendelkezésére. 

A projekt közel 9 millió forint önerővel az Európai Unió és Magyarország kormánya segítségével valósult meg. A kivitelezés költsége 18.782.755 forint, ebből 10 millió forint az uniós támogatás, és közel 9 millió forint az önerő. A Simotrade Kft. tervei között szerepel a létesítmény bővítése, egy fallabda pályát szeretnének építeni. Az előkészületek már meg is kezdődtek, a pálya várhatóan a jövő évben készül el.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] A központban kétállásos tekepálya várja a vendégeket
[/caption]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!