Közélet

2014.11.13. 19:20

Időjárás: lassan elbúcsúzhat a novemberi tavasztól

A hétvégén és a jövő hét elején még marad a kellemes idő, de már napról napra csökken a hőmérséklet. A hónap utolsó napjaiban már csak 5-6 Celsius fok várható.

TEOL/időkép.hu

Pénteken a nyugati határ mentén helyenként még kisebb eső, szitálás kialakulhat, máshol ugyanakkor hosszabb-rövidebb időszakokra felszakadozik a felhőzet, és a Nap is kisüthet. Északnyugaton megélénkülhet a szél. Hajnalban párás, ködös lehet a levegő, a hőmérséklet pedig 2 és 9°C közé csökken. Délután 12-16°C várható – írja az időkép.hu

Szombaton főként a keleti és déli megyékben lehetnek hosszabb napos időszakok, máshol sok lesz a felhő, ezekből azonban csapadék nem valószínű. Élénk, északnyugaton erős lesz a délkeleti szél. Hajnalban 3-10, délután 12-17 fok várható. Katt ide a hőtérképért! 

Vasárnap sok lesz a felhő, eleinte nyugaton, majd keletebbre is eleredhet az eső, kialakulhat egy-egy zápor. Élénk délkeleti szél mellett 9 és 17 fok közé melegszik a levegő, délnyugaton lesz melegebb. Katt ide a felhőképért!

A jövő hét első napjaiban is folytatódik az évszakos átlagnál enyhébb, de változékony idő. Gyakran erősen megnövekszik a felhőzet és többfelé, több alkalommal is számítani kell esőre, záporokra, kedden akár egy-egy zivatarra is. A szél élénk, több helyen erős lesz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!