Közélet

2014.11.11. 09:59

Kétszer is betörtek ugyanabba a tanyába

Három fiatalkorú fiút gyanúsít a rendőrség a lopások elkövetésével. Az eltulajdonított dolgokat lefoglalták, majd a sértett részére visszaszolgáltatták.

TEOL

Egy helybeli nő tett bejelentést a Tolnai Rendőrőrsön, mert november 3-án 10 óra és 2014. november 4-én 10 óra között ismeretlen tettesek betörték a tulajdonát képező, Tolna külterületén lévő tanya ablakát, majd az épületből talicskát, pipát, szamovárt és más dolgokat vittek el. Egy nappal később a sértett ismét bejelentést tett, mivel ismeretlen tettesek újból betörtek a tanyába és onnan evőeszközökkel, tányérokkal és más használati tárgyakkal távoztak.

A tolnai rendőrök november 6-án egy elhagyott laktanya területén három, eltűnés miatt körözött fiatalkorú fiút igazoltattak. Az egyenruhások a faddi fiatalokat előállították és meghallgatták. A három fiú elmondta, hogy a laktanya területén egy épületben akartak berendezkedni és az ehhez szükséges használati tárgyakat tanyabetörések során szerezték be. A fiatalemberek beismerték, hogy a külterületen lévő tanyába ők törtek be. A rendőrök az eltulajdonított dolgokat lefoglalták, majd a sértett részére visszaszolgáltatták.

A Tolnai Rendőrőrs munkatársai a két 14 éves fiatalembert, valamint 17 éves társukat gyanúsítottként hallgatták ki lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A gyanúsítottak a cselekmények elkövetését beismerték, szabadlábon védekezhetnek - tájékoztatta a TEOL-t Huszti Gábor, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!