Közélet

2014.11.10. 13:22

Száz produkció a parádés művészeti bemutatón - fotó

Teltház előtt rendezte meg tizedik alkalommal a Csillag Show Tánc Egyesület a Csillagfény Parádét, amihez első ízben országos cheerlading találkozó kapcsolódott.

TEOL/V.T.

Az együttes művészeti vezetője, dr. Czárné Nagy Ildikó arról számolt be, hogy az ország minden részéről érkeztek nevezők Zalaegerszegtől Pécsen, Baján és Budapesten keresztül Gyöngyösig és Debrecenig. Természetesen a szervező egyesület tagjai is éltek a lehetőséggel, hogy zsűri előtt mutassák be tudásukat.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Díjeső hullott a táncosokra (A szerző felvétele)
[/caption]A szakmai ítészek valamint a nézők közel száz produkciót láthattak, köztük kerekesszékes táncosokét is, hiszen a program kiemelt üzenete az esélyegyenlőség. Dr. Czárné Nagy Ildikó úgy tájékoztatott, hogy a zsűri oklevéllel ismerte el azok munkáját, akik készültek a versenyre kiemelve, hogy még sokat kell fejlődni, tanulni.

– A versenyzésre kész produkciókat bronz, ezüst illetve arany minősítéssel díjazták, a Csillag Show Tánc Egyesület hét ezüst és kilenc arany minősítéssel lett gazdagabb – számolt be a művészeti vezető hozzátéve, hogy miközben a zsűri értékelte a bemutatókat, a szervezők gondoskodtak arról, hogy a gyerekek jól érezzék magukat, játékos, táncos vetélkedőket, bemutatókat rendeztek számukra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!