Közélet

2016.06.21. 14:09

Kiváló versenyt rendeztek

Az Atomix Kft. volt a házigazdája, szervezője idén a XXXIV. Villamosenergia-ipari Horgásztalálkozónak. A versenynek ismét kiváló helyszínt és szakmai hátteret biztosított a Paksi Atomerőmű Horgászegyesület.

Vida Tünde ([email protected])

Az ország minden szegletéből Paksra sereglettek a szakterület horgászatnak hódoló képviselői, így közel kétszázan gyűltek össze a tartalmas kikapcsolódásnak, közösségépítésnek is alkalmas programon. Közülük több mint száznegyvenen a versenybe is beszálltak, amely két napon át tartott.

Újabban már két kategóriában értékelik a mezőnyt. Egyéniben az első hat, csapatban az első három helyezett kap díjat, s a B csoport három első helyezettje a következő találkozón az A-ban szerepelhet, míg onnan a három sereghajtó visszakerül a B-be.

A kategóriában az atomerőmű I-es csapata végzett az élen, B-ben pedig a IV-es, egyéniben szintén paksi atomerőműves siker született, A kategóriában Rácz Istvánnak, B kategóriában Kertész Andrásnak köszönhetően. A Legeredményesebb Társaság a MVM PA Zrt. csapata lett az idei találkozón.

A verseny jó körülmények között, jó hangulatban zajlott, utóbbit az is fűszerezte, hogy az Eb-mérkőzéseket, köztük a Magyarország–Izland meccset együtt nézte meg a társaság.

Aradi János elnök tájékoztatása szerint közeljövőben három komolyabb versenyt rendeznek az Atomerőmű Horgászegyesület tavain. Előbb a megyei csapatbajnokság egyik helyszíne lesz, majd egy 24 órás egyéni versenyé, július 20-24. között pedig egy kifejezetten nagy halakra „utazó” bojlis versenyé.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!