Kultúra

2009.04.15. 17:18

Fiatalok esszéit várja a Baka István Alapítvány

Címkék#kultúra

Pályázatot hirdet a szegedi székhelyű Baka István Alapítvány. A téma Baka István (1948-1995) költő, író, műfordító, szerkesztő munkássága.

B. K.

A 10-20 oldalas elemző esszéket vagy tanulmányokat két korcsoportban bírálják el, középiskolás (15-19 évesek) és felsőoktatási intézményben tanulók vagy nem régen végzettek (20-30 évesek) kategóriája szerint.

A pályázat jeligés, vagyis a benyújtott és jeligével ellátott esszé mellé lezárt borítékban kell csatolni az esszé írójának nevét, életkorát, címét, e-mail címét, felkészítő tanára nevét (ha van) és iskolájának adatait.

Jelentkezni 2009. június 10-ig lehet levélben vagy e-mailben a Baka István Alapítvány elérhetőségein: 6723 Szeged Molnár utca 4. / [email protected]

Jelentkezéskor csak a jeligét, a pályázó életkorát és a dolgozat címét nevezzék meg! A választható témák a Baka-honlapon közzétett listában találhatók a www.baka.hu oldalon, illetve ugyanitt minden fontos információ megtalálható a pályázatról.

A dolgozatokat postán és e-mail csatolt file-ban (doc, odt vagy pdf formátumban) kell elküldeni 2009. október 1-jéig a fent megadott elérhetőségekre. A postán feladott pályázatoknál a postai bélyegző dátuma a lényeges.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!