Kultúra

2011.05.29. 20:01

A lelküket is beleadják

Igazi örömzene, amit a Szaggató zenekar „művel”, szemmel láthatóan élvezik az együttmuzsikálást.

TEOL/V.T.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Nagy közönségsikert aratott paksi fellépésén a Szaggató zenekar (Fotó: Vida Tünde)
[/caption]

Ezt a közönség most egy önálló estjükön is megtapasztalta. A zenekar paksi, bár csupán az egyik alapító, Kiss Zoltán prímás otthona a város. Nemes András, aki szintén kezdetektől tag, a művészeti iskola tanára, és mindenen játszik, ami a keze ügyébe kerül.

Hozzájuk csatlakozott Madocsáról Árki Zsuzsanna (ének), valamint Tolnáról Steig Zoltán (brácsa). Így lett teljessé a csapat, s teremtődött meg az az összhang, ami jellemzi az együttest. Egyre több lehetőségük adódik, hogy másoknak is örömet okozzanak. Sok paksi rendezvényen hallhatta őket a közönség, de jártak már Walesben is a Tűzvirág Táncegyüttest kísérve.

Hitvallásuk: nem csak profizmus, hanem lélek is kell ahhoz, hogy valaki jó muzsikus legyen. Aki a városi művelődési központban tartott koncertjükre elment, maga is megtapasztalhatta ezt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!