Kultúra

2012.07.09. 17:42

Fellépéssel fizethetnek a táborért

Vasárnap ért véget a bonyhádi Petőfi evangélikus gimnázium néptánccsoportjának tánctábora Kalaznón – tájékoztatott Máté Ambrus.

S. Zs.

A település polgármestere elmondta, hogy a bonyhádiak visszatérő vendégek, tavaly és tavalyelőtt nyáron is Kalaznón gyakoroltak. A táncosok főhadiszállása a helyi művelődési ház volt, ott folytak a próbák, és ott is aludtak a résztvevők, akik az ellátásukról maguk gondoskodtak.

A bő egy hetes tábor zárásaként vasárnap a diákok bemutatót tartottak a helyieknek a tábor során tanult táncokból. A helyszín a Becker-forrás környéke volt, a tavaly rendbetett területet a múlt év augusztusában avatták. A bemutatóra most itt állították fel az önkormányzat mobil színpadát.

A polgármester arról is beszámolt, hogy az önkormányzat nem kért pénzt a táborozásért, fizetség fejében a bonyhádi táncosok valamelyik idei kalaznói rendezvényen fognak fellépni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!