örökség

2020.05.20. 09:52

Dwayne Johnson lánya is pankrátor lesz

Simone Johnson ráadásul a legfiatalabb WWE-harcos.

Actor Dwayne Johnson, his daughter Simone Alexandra Johnson (L) and his mother Ata Johnson (R) attend the premiere of 'Skyscraper' on July 10, 2018 in New York City. (Photo by KENA BETANCUR / AFP)

Forrás: KENA BETANCUR / AFP

Fotó: AFP

A Szikla, azaz Dwayne Johnson ma már Hollywood egyik legkeresettebb színésze, azonban ahhoz, hogy Hobbs lehessen a Halálos-iramban filmekben és Maui a Disney kasszasikerében, a Vaianában, rögös út vezetett.

Dwayne a ringből, pankrátorként küzdötte fel magát a filmsztárok közé, eredeti hivatása pedig lányának, a 18 éves Simonénak vonzóbb karrier, mint színészet.

A sztárcsemete nemrégiben szerződött le a World Wrestling Entertainmenttel (WWE), ahol korábban apja is sikert sikerre halmozott – írja az Elle magazin alapján a hirado.hu.

A pankrációval foglalkozó promotercég történetében Simone a legfiatalabb, akivel leszerződtek.

Büszke apja Jimmy Fallonnak mesélt Simone sikeréről, aki már két éve készült erre a lépésre, 16 éves kora óta a lelkét is kidolgozta azért, hogy apja nyomdokaiba léphessen. Vállalta a fájdalmas pofonokat, sérüléseket, amikkel ez a karrier jár.

Borítókép: Dwayne Johnson édesanyjával és lányával egy filmbemutatón 2018-ban

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!