thriller

2020.05.16. 16:16

Hamarosan kiderül, milyen Russell Crowe maffiózóként

Az Oscar-díjas Russell Crowe kapta a könyörtelen maffiózó szerepét a Paramount új thrillerében, amely Jacques Audiard cannes-i nagydíjas A próféta című filmje nyomán készül.

New Zealand actor Russell Crowe attends the Showtime limited series premiere of "The Loudest Voice" at the Paris theatre on June 24, 2019 in New York. (Photo by Angela Weiss / AFP)

Forrás: Angela Weiss / AFP

Fotó: AFP

Az American Son című filmet a Variety.com értesülése szerint Andrew „Rapman” Onwubolu rendezi, a forgatókönyvet pedig Dennis Lehane írja. A színész-rendező Rapman a Blue Story című filmje után kapta a felkérést a Paramounttól.

Az American Son főhőse a könyörtelen maffiózó (Russell Crowe) befolyása alá kerül a börtönben. Miközben felépíti saját bűnbandáját, mentorát sem kíméli, és kivívja helyét az olasz és orosz maffia mellett.

A Paramountnál már keresik a főszereplőt, a válogatás hamarosan el is kezdődik.

Audiard a 2009-es cannes-i filmfesztiválon kapta meg a zsűri nagydíját A prófétáért, amit később Oscar-díjra is jelöltek.

Crowe legújabb filmjét, az Unhinged című thrillert július 1-jén kezdik forgalmazni Észak-Amerikában, ahol ezzel a produkcióval nyílnak meg a mozik.

Borítókép: Russell Crowe egy 2019-es premieren

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!